Skip to content

Werkzaamheden en andere dingen

DSC06195-verkleindEr is de afgelopen week met zijn allen hard gewerkt om weer een grote hoeveelheid compost op het schooltuincomplex te verspreiden. Met 14 vrijwilligers was het gelukkig in een klein uur gedaan.

Op sommige stukken tuin is de compost al helemaal ingeharkt.
De bessenstruiken deden het de afgelopen jaren wat minder. Er zijn nieuwe struiken aangeschaft (aalbessen, witte bessen en blauwe bessen. Ze zijn in grote plastic bakken/containers geplaatst. Het skelet van de oude tent is er overheen gezet. In de zomer kunnen er dan makkelijk netten overheen gespannen worden. Niet alle bessen zijn tenslotte voor de vogels.

Het grootste deel van de schooltuin is een kale vlakte, maar op sommige plekjes vind je nog wat leuke planten (Engels gras, boerenkool, prei, spruitjes, braam, framboos, hulst)
[meer afbeeldingen]